Livram RAPID!

Despre noi

Curier-local.ro este o platforma logistica bazata pe tehnologie, care conecteaza solutii integrate de livrare instant cu firme si persoane fizice pentru a oferi servicii de livrare rapida si transport la cerere.

Platforma noastra permite antreprenorilor sa isi gestioneze nevoile de livrare si sa ofere servicii de livrare esentiale comunitatilor locale. Ne propunem ca, in curand, sa fim prezenti in toate orasele mari din Romania.

Tehnologia implementata de catre noi include interfata API REST, aplicatii iOS, Android si un portal web care se combina pentru a crea servicii de livrari rapide fara probleme si experiente de comunicare la cele mai inalte standarde.

Suntem specializati in transport local rapid, la cerere si deservim atat clientii persoane fizice cat si companii de toate dimensiunile incercand sa aducem o noua abordare in industria logistica.

Echipa noastra

Suntem intr-o etapa de a transforma livrarea conventionala in livrare instanta modernizata si avem o echipata formata din inovatori, antreprenori si experti din industrie care sunt pasionati de misiunea si viziunea noastra.

Misiunea noastra

Sa oferim clientilor nostri livrari rapide si de incredere folosind tehnologiile de ultima ora, care ne permit sa aducem o abordare noua in industria de curierat.

Valorile noastre

Antreprenoriat, Inovatie, Excelenta operationala, Colaborare, Integritate si Onestitate.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este sa construim cea mai mare platforma de servicii integrate de curierat rapid pentru autoutilitare, camioane si livratori profesionisti din Romania.

Descarca aplicatia si comanda un curier

sau acceseaza aplicatia in browser aici

  • Orar Luni - Duminica: 9:00 -21:00
  • Telefon 0770 967 231
  • Adresa Bacau, Str. Ana Ipatescu nr. 2