Livram RAPID!

Beneficii pentru afacerea ta

Cum poate beneficia afacerea ta?

Clientii doresc sa obtina produsul tau rapid? Lucrul acesta il dorim si noi! Indiferent daca sunteti un IMM sau o corporatie mare, un magazin sau un site de comert electronic, iti oferim servicii de livrare rapida complete. Te poti concentra acum pe extinderea afacerii tale in timp ce noi facem logistica de baza.

Curier-local.ro ofera cele mai eficiente si rapide servicii de logistica pentru companii. Cu ajutorul flotei noastre foarte mari de vehicule, ne putem ocupa de gestionarea comenzilor in perioadele tale suprasolicitate, iar clientii vor beneficia de reduceri substantiale de cost si de termene de livrare mult imbunatatite.

De ce sa utilizati platforma noastra?

Lucru in echipa
Curieri business

Companii dintr-o gama variata de industrii care cauta solutii de livrare moderne si eficiente aleg sa foloseasca platforma noastra. Te punem imediat in contact cu un curier profesionist pentru o livrare rapida in capatul celalalt al orasului sau pentru mutarea sediului firmei.

Integritate
Partener de logistica de incredere

Folosirea unui partener de incredere da companiilor o mai mare flexibilitate pentru livrarile lor avand o gama larga de optiuni disponibile si siguranta unei colaborari durabile.

Integrare API facila
Integrare API

Simplifica lantul de aprovizionare accesand serviciile noastre de livrare rapida la cerere prin integrarea cu sistemul API. Vei avea posibilitatea de a automatiza tot procesul de logistica economisind timp pretios.

Tracking colet in timp real
GPS Tracking

Cu sistemul nostru de localizare, vei avea posibilitatea sa le oferi clientilor tai locatia curierilor in timp real si un timp aproximativ de livrare, facilitati ce pot fi utilizate direct din aplicatia mobila sau de pe web.

Integrare API facila
Programari flexibile

Platforma noastra ofera posibilitatea de a crea diverse programari pentru ridicari si livrari care pot fi transmise prin intermediul aplicatiei mobile. Clientii pot solicita programari in momentul plasarii comenzii, cu optiunea setarii unui anumit interval orar.

Tracking colet in timp real
Preturi convenabile

In calitate de antreprenor, este vital sa gasesti cea mai rentabila metoda de livrare pentru tine si clientii tai. Optimizarea eficientei operationale prin solutii pentru lantul de aprovizionare, cum ar fi tehnologia moderna si un partener logistic accesibil, este cea mai buna modalitate de a-ti indeplini obiectivele.

Software usor de utilizat
Usor de folosit

Aplicatia pentru clienti Zoom Curier permite utilizatorilor sa solicite livrarea locala rapida si servicii de transport din reteaua noastra alcatuita din sute de curieri profesionisti care detin camioane, dube sau autoturisme. Rezerva livrarea la cerere sau programata in avans.

Tracking colet in timp real
Rating curier

Toti transportatorii inscrisi pe platforma noastra primesc recenzii de la alti clienti ca si tine. Aceasta ne ajuta sa ne asiguram ca iti putem aloca cei mai buni curieri de fiecare data cand faci o solicitare. Cand o comanda se incheie, clientul poate lasa o evaluare soferului direct in aplicatie.

Descarca aplicatia si comanda un curier

sau acceseaza aplicatia in browser aici

  • Orar Luni - Duminica: 9:00 -21:00
  • Telefon 0770 967 231
  • Adresa Bacau, Str. Ana Ipatescu nr. 2