Livram RAPID!

Servicii de relocare

Servicii mutari

Inca de la bun inceput, platforma Curier-local.ro a fost alaturi de clienti pentru a-i ajuta sa gaseasca o companie buna si de incredere pentru mutarile lor, in limita bugetului disponibil. Aceasta este platforma web in care utilizatorii si companiile de mutari se pot conecta intre ei si pot obtine o oferta buna la preturi rentabile. Companiile de mutare ofera o gama personalizata de servicii de relocare pentru transportul in siguranta a bunurilor casnice si corporative.

Cum functioneaza?

1. Transportatorul potrivit

Va punem imediat in contact cu un transportator profesionist specializat in servicii de mutari rezidentiale sau mutarea sediului firmei.

2. Obtine o cotatie

Personalul nostru te va contacta pentru stabilirea detaliilor comenzii si furnizarea cotatiei corespunzatoare transportului respectiv.

3. Ne punem in miscare

Echipa desemnata de catre Curier-local.ro va transporta si descarca intr-un mod securizat lucrurile tale. Trebuie sa specifici doar destinatia si locul unde le doresti asezate.

Tracking colet in timp real
4. Track & Pay in aplicatie

Urmareste statusul livrarii direct din aplicatia mobila. Vei putea plati usor si vei putea lasa o recenzie care ne va ajuta in imbunatatirea serviciilor pe care le oferim.

Descarca aplicatia si comanda un curier

sau acceseaza aplicatia in browser aici

  • Orar Luni - Duminica: 9:00 -21:00
  • Telefon 0770 967 231
  • Adresa Bacau, Str. Ana Ipatescu nr. 2