Livram RAPID!

curier-local.ro este o platforma de livrari locale

Reteaua noastra de servicii cuprinde orase al caror stil de viata rapid necesita livrari instante. Bacau este locatia de baza unde a fost infiintata compania si orasul perfect pentru a incepe aceasta minunata aventura. Serviciile noastre se vor extinde în curând si în alte orase.

De ce sa utilizati platforma noastra?

Livrare rapida la cerere
Livrare rapida la cerere

Preluam si livram coletele in functie de nevoile tale, instant sau programat. Dorim sa redefinim conceptul de livrare locala rapida

Tracking colet in timp real
Tracking colet in timp real

Poti urmari pachetul din momentul in care este colectat de curier si pana cand este livrat si sa obtii un timp aproximativ de livrare.

Software usor de utilizat
Software usor de utilizat

Interfata aplicatiei iti permite sa rezervi si sa gestionezi toate livrarile cu usurinta, oferindu-ti o experienta de utilizare placuta.

Integrare API facila
Integrare API facila

Automatizeaza-ti livrarile prin integrarea API a sistemului tau de management al transportului cu platforma noastra, ceea ce va crea o experienta de livrare perfecta.

Flota profesionala
Flota profesionala

In functie de nevoie tale de transport iti oferim acces la o flota mare, care variaza de la biciclete si masini pana la dube si camioane.

Suport in timp real
Suport in timp real

Echipa noastra este intotdeauna disponibila pentru a raspunde intrebarilor tale, gasind solutii potrivite oricarei situatii sau nevoi de transport.

Descarca aplicatia si comanda un curier

sau acceseaza aplicatia in browser aici

  • Orar Luni - Duminica: 9:00 -21:00
  • Telefon 0770 967 231
  • Adresa Bacau, Str. Ana Ipatescu nr. 2